aplmpb2011@yahoo.com
STR. RUŞEŢU , NR. 17, SUBSOL, CAM. 3, SECTOR 6, BUCUREŞTI (IN INCINTA LICEULUI MARIN PREDA)

 ASOCIATIA DE PARINTI A LICEULUI ,,MARIN PREDA,, BUCURESTI 2011

 Organizaţie cu presonalitate juridica,  din data de 14 septembrie 2011, cu statut propriu de organizare si functionare, neguvernamentala, non-profit, se constituie in baza OG 26/2000 privind Asociatiile si Fundatiile,  aprobata prin lg. 246/2005 .

Asociaţia creează cadrul optim de  manifestare a preocupării părinţilor  pentru educaţia pe care elevii o primesc pe parcursul anilor petrecuţi la scoala.  

Fiecare părinte este chemat să se implice, să  se informeze,  să participe la dezbaterea problemelor, la luarea deciziilor, la o mai bună comunicare intre scoala si familie.

Asociatia se poate angaja in activitati specifice educatiei scolare, inclusiv organizand prin cadru legal, activitati sub forma de cursuri – contra cost. Poate sa angajeze personal didactic care sa asigure in mod profesional cerintele si nevoile  elevilor/parintilor, atingand  scopul pentru care a fost infiintata (art. 4, al. 1, lit. h din Statut).

 

 

Dupa doi ani de activitate devine membru afiliat la FEDERATIA  NATIONALA  A  ASOCIATIILOR  DE  PARINTI DIN  INVATAMANTUL PREUNIVERSITAR – MEMBRU EPA

  (Asociatia Parintilor Europeni)

Condusa de D-na Guna Mihaela in calitate de presedinte si

 D-l Mircea Peonaru in calitate de vicepresedinte Bucuresti.

 

,,Impreuna vom face tot posibilul sa fim auziti, vom putea sustine interesele copiilor nostri in invatamantul preuniversitar,,